SoApáro! - giljotin for spekepølse

Flere bilder

SoApáro! - giljotin for spekepølse
kr 899,00

Tilgjengelighet: På lager

Glem kniv og skjærebrett! Den franske giljotinen SoApáro! er effektiv og alltid klar til bruk.

Beskrivelse

Glem kniv og skjærebrett! Den franske giljotinen SoApáro! er effektiv og alltid klar til bruk. Den svært uvanlige giljotin spekepølse-kutteren lar deg kutte spekepøser på en uvanlig og smart måte. Legg bort kniven og skjærefjølen og la oppskjæringen bli kveldens høydepunkt! Giljotin spekepølsekutteren SoApáro! er utviklet i ubehandlet trevirke som ikke påvirker smak, og holder bakteriefloraen på et minimum. Tre er et naturlig, levende materiale, og utseende vil derfor variere fra modell til modell, og også endre seg litt over tid.

Innhold og varedeklarasjon
Sikkerhet: Giljotinen er utstyrt med en bøyle og en låseanordning. Bladet har mikroriller, rustfritt stål, og har en hardhet som vil sikre optimal skjærekvalitet på lang sikt. Ikke rengjør høvelen med vann eller i oppvaskmaskinen, bruk en lett fuktet svamp med såpe og tørk med en tørr klut. Les bruksanvisningen før bruk.
Materiale: Tre Produsert: Frankrike Produsent: Bron-Coucke SAS Mål: lengde 280 x bredde 160 x høyde 90 mm Vekt: 0.650g Navn: SoApáro! - La veritable Guillotine à Saucisson